Snið

Den intelligente drivlinje i e:HEV-hybrid er designet med Hondas menneskecentrerede filosofi i tankerne og vælger automatisk mellem tre køretilstande – elektrisk, hybrid eller kun benzin motor – så du kan nyde en afslappende køretur. En smart kombination af to elmotorer og en kvik 1,5-liters i-VTEC-benzinmotor leverer en meget effektiv ydeevne med effektiv acceleration, der både er skånsom over for miljøet og brændstofforbruget. Dens selvopladende hybridteknologi betyder, at du aldrig behøver at oplade – så nu er det tid til at løfte din kørsel til et helt nyt niveau, både i byens gader og på de åbne veje

Tøkni

Honda SENSING-teknologien læser vejskilte og kørselsforhold, før du selv gør det, og foregriber eventuelle farer med funktioner såsom blindvinkelassistent* , antikollisionssystem og intelligent hastighedsbegrænser. Uanset hvor du skal hen, vil du med en Honda køre med følelsen af sikkerhed.

Rúmligur

Uanset hvad livet udsætter dig for, vil HR-V hjælpe dig: Omkonfigurer Magic Seats med en enkelt håndbevægelse, og omdan straks pladsen bag forsæderne til et rum med god plads til cykler, ski – eller endda et sted, hvor du kan tage en lur. Fra den daglige pendling til en weekend ved stranden kan mere benplads og rigeligt albuerum gøre din hverdag til et køreeventyr. Hvor meget kan du pakke?