Snið

e:Ny1– en unik stil defineret af et smukt design. En futuristisk, fuld-elektrisk SUV designet til fremtiden. Bilens lange rækkevidde og lydløse kørsel kombineres med en fremragende, sikker og smidig køreoplevelse. e:Ny1 vil være forsynet med Honda SENSING som standard. Yderligere kendetegn ved dens teknologi og kvalitet er et førerfokuseret interiør og avanceret Honda CONNECT infotainment system.

Stílreinur

Smart og stilfuld, både indeni og udenpå e:Ny1 har et design i coupé-stil med enkle, minimalistiske linjer og et panel foran, som på snedig vis skjuler ladeporten. Mod bagenden finder du skjulte dørhåndtag og baglygter, der strækker sig hele vejen på tværs af bagenden.

Tøkni

Teknologi, der virker for dig Indvendigt giver et 15,1″ infotainmentsystem dig adgang til Honda CONNECT, effektflow, ladeoplysninger og klimastyring. Dertil viser vores 10,2″ førerdisplay dig også alle de oplysninger, du har brug for, og kan tilpasses til dig. Du kan også lade din enhed op trådløst eller via USB-porte og bruge Apple CarPlay eller Android Auto