Komfort

Den helt nye CR-V Hybrid reagerer hurtigt, ligger stabilt og er brændstofeffektiv. Dens intelligente og meget avancerede hybriddrivlinje sikrer en behagelig og problemfri køreoplevelse.

Tøkni

-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknologien giver både en fremragende ydeevne og overlegen effektivitet. De aerodynamiske linjer, der er skabt omkring et helt nyt karrosseri, gør denne 5. generations CR-V til en SUV, som føreren vil elske. Når du er inde i bilen, vil du nyde det luksuriøse, stilfulde interiør, der byder på det nyeste inden for førerhjælpemidler og infotainment – og ikke mindst den plads og alsidighed, som CR-V er berømt for.

Tryggleiki

Vores nye CR-V har fået de maksimale 5 stjerner i den seneste Euro NCAP-sikkerhedsbedømmelse. Vores engagement i kørselssikkerhed er kernen i vores arbejde, og en endnu sikrere bil er lige så vigtig som den køreglæde, du oplever ved at køre den. Den nye CR-V har et innovativt design, som suppleres af Honda Sensing™ – aktive teknologier til øget sikkerhed og kørselshjælp – og byder på den største sammensætning af sikkerhedsteknologier i sin klasse.