Snið

Civics karakteristiske lave aerodynamiske profil og bløde, atletiske kurver vil påkalde sig opmærksomhed, uanset hvor du kører hen, men den egentlige skønhed ligger under huden. En let undervogn og et unikt affjedringssystem er designet til dynamisk håndtering og fremragende vejgreb. Det er nemt at se, hvorfor Honda Civic elsker asfalt. Honda Civic 5-dørs har en unik personlighed og en sporty sjæl. Den er raffineret og komfortabel, og samtidig giver den masser af køreglæde med fremragende feedback og kontrol. Det er en engagerende oplevelse, der giver dig en følelse af samhørighed med vejen. Honda Civic er bygget til at blive kørt, men den kan så meget andet. Den kan være fleksibel og nemt tilpasse sig dine behov.

Komfort

Denne Honda Civic 5-dørs lægger vejen bag sig, når du slipper den løs. Den kraft og ydeevne, som du virkelig kan mærke, kommer fra vores avancerede VTEC Turbo-teknologi. Du kan vælge mellem en effektiv 1,0 liters motor eller en hurtigtreagerende 1,5 liters motor, og du får enten en sporty 6-trins manuel gearkasse eller en lækkert skiftende 7-trins CVT-gearkasse. Uanset hvad du vælger, kan du se frem til en spændende køretur.

Tøkni

Et infotainmentsystem, der bruger Android Auto® eller Apple CarPlayTM og sørger for, at du har alle dine kontakter lige ved hånden.